Hirdetés

Call of Duty 2 - harcolj a második világháborúban és nyerj!

|

Ha magabiztosan kezeled a PPSh-t vagy épp egy lövést sem tudsz elvéteni a Kar98k-val, gyere és bizonyíts a GameNighton!

Hirdetés

A GameNightokon mindig a Call of Duty 2 az egyik legnépszerűbb, ezért igyekszünk minden alkalommal elhozni nektek. Ezúttal is lehetőségetek lesz harcba szállni a többi veteránnal.

Ahogy megszokhattátok, most is négy gépen megy majd a játék, 2v2-ben fogunk Team Deathmatchezni. 16 csapat, azaz 32 fő indulhat, a verseny végeztével pedig szabad a játék. A pályák rotálódni fognak, azt, hogy melyeken megy majd a küzdelem, az ehavi GameNight facebook oldalán szavazhatjátok meg. Legutóbb a Carentan, a Toujane, a Stalingrad és a Burgundy nyertek. Jelentkezni csak a helyszínen lehet 16:00-tól, a verseny maga 17:00-kor indul. Ha marad még szabad hely, később is lehet nevezni, de nem tudjuk megígérni, hogy maradni fog.

GameNight október

Időpont: 2016. október 28. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight október

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)