Hirdetés

Ezért lesz most igazán érdemes indulni a GameNight Counter-Strike: Global Offensive versenyén!

|

Aki kihozza magából a maximumot, és 1v1-ben mindenkit maga mögé utasít CS: GO-ban, egy vadonatúj, értékes Gigabyte alaplappal térhet haza.

Hirdetés

November második GameNightjának támogatója a Gigabyte, és aki már volt GameNighton, az megszokhatta, hogy ha a Gigabyte a rendezvény mellé áll, valaki egy alaplappal lesz gazdagabb annak végére.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive verseny a Gigabyte csúcsgépein fog futni, amiket az egész rendezvény alatt megcsodálhattok. Aki nevez a CS: GO 1v1 versenyre, ki is próbálhatja, milyen rajtuk játszani, sőt, ha mindenkit legyőz a párbajokban, jutalma egy Gigabyte Z370 AORUS Gaming 3 alaplap lesz. Nem csak nagyon jól néz ki, de egyedi hűtéssel rendelkezik, támogatja a 8. generációs Intel Core procikat, egy rakás modern csatlakozó található rajta, és még az RGB fénycsíkokat is támogatja, hogy masinátok a ízléseteknek megfelelően világítson. Természetesen VR-ready. A linken sokkal többet megtudhattok róla, egyébként pedig gyertek a GameNightra, próbáljátok ki magatokat, megéri! A rendezvény teljes egészében ingyenes, semmit nem veszíthettek.

GameNight - november 22.

Időpont: 2017. november 22., szerda

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)