Hirdetés

Meg tudsz nyerni egy FIFA 17 bajnokságot?

|

Ha magabiztosan irányítod a csapatod, és nem dobod el minden megkérdőjelezhető gólnál a kontrollert, gyere és győzz le mindenkit a GameNighton!

Hirdetés

A FIFA 17, mint a sorozat korábbi részei, jó folytatás lévén képes kihozni az emberből az állatot, de ha mondjuk van a közelben egy hűsítő, lehetőleg alkoholmentes ital, magasabbra kerülhet az ingerküszöb is. Már akié.

A GameNighton egyszerre lehet fifázni és iszogatni, ami tökéletes kombináció így. A FIFA 16-ot természetesen FIFA 17-re cseréljük, így a sorozat legújabb részében rúghatjátok a virtuális gömböt. 16 fővel egyenes kieséses bajnokságot játszunk Xbox One-on, így aki egy meccset elveszít, kiesik, ellenfele pedig menetelhet a győzelem felé. Bármilyen csapat választható természetesen, és úgy variáljátok a felállást, ahogy kényelmes. Hogy biztosan beférjünk az időbe, hosszabbításban aranygól dönt a végeredményről. Nevezni a helyszínen lehet 16:00-tól, kezdés legkésőbb 17:00-kor, de ha marad még szabad hely, bátran nevezhet az is, aki később jön.

Számos más program vár még titeket az ehavi GameNighton, gyertek játszani és nyerni! Igazoljátok vissza, hogy ott lesztek, és szóljatok barátaitoknak is!

GameNight október

Időpont: 2016. október 28. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight október

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)