Hirdetés

Rainbow Six: Siege, FIFA 17, Mortal Kombat XL és egyéb versenyek várnak a következő GameNighton!

|

Áprilisban sem hagyunk titeket GameNight nélkül - visszatér számos PC-s és konzolos játék, köztük a Rainbow Six: Siege és a FIFA 17! Értékes ajándékokra, finom italokra, mókára és kacagásra számíthattok most is!

Hirdetés

Közeleg a PlayIT-szezon, három rendezvény is követi majd egymást jövő hét szombattól kezdődően, ráadásul mindegyiket egy PlayIT Plus kíséri. Úgy gondoltuk, megkönnyítjük azok dolgát, akik az esti rendezvényre is szeretnének eljönni.

Április 26-án, szerdán rendezzük meg a BarCraft 2 esport bárban a következő GameNightot, mely részben a PlayIT Plus bemelegítő bulija lesz. Ez egyrészt a játékkínálatban nyilvánul meg, másrészt abban, hogy minden verseny győztese megkapja a GameStar legfrissebb számát, benne egy belépővel, ami a közelgő PlayIT Plusok bármelyikén (így a 29-ei budapestin is) felhasználható!

Visszatér a márciusban nagy sikert aratott Rainbow Six: Siege, azonban egy kicsit változtatunk a szabályokon annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen. A részleteket egy külön cikkben áruljuk majd el, a célunk, hogy senki ne távozzon szomorúan.

Ugyanakkor változatlan formában tér vissza a FIFA 17, a Mortal Kombat XL és a Counter-Strike: Global Offensive, melyekre egyenként 16-16 nevezőt várunk. A játékokat versenyen kívül szabadon lehet játszani, a nevezéseket a helyszínen várjuk.

PlayStation VR-on ezúttal is a Resident Evil VII-et lehet kipróbálni, de több más játék is lesz nálunk, úgyhogy ha van valami, amit már régóta megnéznétek, szóljatok, meglátjuk, mit tehetünk.

Igazoljátok vissza, hogy ott lesztek, szóljatok a barátaitoknak is, gyertek sokan és gyúrjunk rá a PlayIT Plusra!

GameNight - PlayIT Plus bemelegítés

Időpont: 2017. április 26. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - PlayIT Plus bemelegítés

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés változatlanul INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)