Hirdetés

GameNight - CS: GO, Rainbow Six: Siege, csocsó és sok más vár!

|

Alig hogy lepörgött egy GameNight, máris jön egy másik, ahol akár a PlayStation VR-t is kipróbálhatod!

Hirdetés

Pár napja volt a legutóbbi GameNight, amire annak ellenére, hogy vasárnap tartottuk, elég sokan eljöttek. Most visszatérünk a normális kerékvágásba, és újfent szerdán várunk titeket a következő rendezvényen, november 22-én, a BarCraft 2 esport bárban.

Hirdetés

Nagy terveink vannak a GameNight kapcsán, melyek egy részét jövőre valósítjuk meg, de most, első lépésként újra megemeljük a játékok számát, és visszahozunk olyanokat, amik már rég nem voltak - és nem csak videojátékokról van szó. 

A Gigabyte gépein Counter-Strike: Global Offensive 1v1 verseny zajlik majd, melynek győztese egy értékes ajándékkal térhet haza (ha voltatok már Gigabyte-os GameNighton, tudjátok, hogy valóban nem kis értékről van szó, de hogy ezúttal is egy alaplap lesz-e, vagy valami más, azt csak később fogjuk elárulni). A BarCraft 2-ben állandóan megtalálható PC-ken 5 fős csapatok küzdhetnek egymással Rainbow Six: Siege-ben - bár az új operátorok még nem lesznek a játékban, mindenki más választható. 

A konzolos szekcióban a FIFA 18 és a Mortal Kombat XL áll majd a főszerepben, valamint lehet Guitar Hero Live-ozni, Speedrunnersezni; igény esetén versenyt is szervezünk, de a hangsúly a jó kedven van. A PlayStation VR korlátlanul kipróbálható lesz szinte az összes, jelenleg elérhető játékkal. Írjátok meg nekünk, mit szeretnétek, és mi elhozzuk nektek!

Ezeken túl van még egy izgalmas dolog: a csocsóverseny, amit nagyjából három éve szerveztünk meg utoljára, de most úgy érezzük, újra itt az ideje. Miért ne?

A rendezvény mint mindig, most is ingyenes. Kérdezzetek tőlünk bátran a GameNight Facebook oldalán üzenetben, ha bármilyen kérdés felmerül. 

GameNight - november 22.

Időpont: 2017. november 22., szerda

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)