Hirdetés

Ha nyersz a hétvégi GameNighton, felújíthatod a PC-det!

|

A legjobb FPS-játékosok nem akármilyen ajándékokkal távozhatnak a vasárnapi GameNightról, az MSI jóvoltából egy-egy PC-alkatrészt vihet haza az Unreal Tournament 2004 és a CS:GO versenyünk győztese.

Hirdetés

Hosszú idő után ismét hétvégén lesz a következő GameNight, egész pontosan vasárnap várunk mindenkit egy gamer bulira a BarCraft 2-ben. Ezúttal viszont nem csak a gondtalan kikapcsolódásról szól majd az este, hiszen két igazán ütős jutalmunk is akad, amiért remélhetőleg a szokásosnál is komolyabb lesz a verseny.

Hirdetés

Az MSI két gamer alkatrészt is felajánlott, hogy egy-egy versenyünk nyertese fejleszthessen a PC-jén. A Counter-Strike: Global Offensive játékosai egy MSI Z270 Gaming M3 alaplapért versengenek majd, ami egy igazán hardcore rendszer alapja lehet. A segítségével a DDR4-es RAM-moduljainkat akár túl is hajthatjuk, a kifejezetten erős CPU-k mellett pedig könnyedén szerelhetünk rá több videokártyát is. Az Unreal Tournament 2004 versenyünk fődíja pedig akár szinte azonnali frame rate-növekedés lehet, hiszen a győztes egy MSI GTX 1050-es videokártyával lesz gazdagabb. Azért azoknak sem kell csüggedniük, akik nem ezekben a játékokban jeleskednek, nekik is készülünk ajándékokkal.

GameNight november 12.

Időpont: 2017. november 12. vasárnap, 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)