Hirdetés

Ezt mind el lehet majd vinni a márciusi GameNightról!

|

Belépődíj, nevezési díj, rejtett költség továbbra sincs, a GameNighton csak nyerni lehet. Meg nem nyerni.

Hirdetés

Reméljük már tornáztatjátok az ujjaitokat, gyakoroljátok a kontroller- és egérfogást, és készen álltok arra, hogy újabb GameNighton újabb versenyeken diadalmaskodjatok. Március 29-én öt versenyszámban fogtok tudni indulni, ahogy azt a lenti képen Finka is mutatja.

Hirdetés

Minden verseny első helyezettje ajándékcsomagot kap, illetve vendégünk lesz egy üdítőre vagy sörre, hiszen ha már megdolgozott a győzelemért, ennyit extrába még simán megérdemel.

A hónap kiemelt versenye a Counter-Strike: Global Offensive 1v1, ami a Gigabyte csillogó-villogó, AORUS-os gamer PC-in fog zajlani. Aki végigküzdi magát az első helyig, mindenféle apróság és egy friss GameStar mellé még egy Z370 AORUS Gaming K3 alaplapot is kap, aminek 40 ezer forint felett van a piaci értéke. Nem rossz ez egy ingyenes versenytől, ugye?

PC-n emellett lesz még Rainbow Six: Siege is, ötfős csapatok jelentkezését várjuk. Ha szeretnétek indulni, mindenképp írjatok egy üzenetet a GameNight Facebook oldalának, benne a csapatotok nevével. A győztes ötös minden tagja kap egy Logitech X50 vezeték nélküli bluetooth hangszórót, ami mellé természetesen egy GameStart és egyéb extrákat is pakolunk.

A konzolos versenyeink, azaz a FIFA 18, a Mortal Kombat XL és a Dragon Ball FighterZ legjobbjai egy-egy ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak, amibe természetesen pakolunk majd GameStart is.

A Siege kivételével minden versenyre a helyszínen fogtok tudni nevezni. 

Gyertek, jó buli lesz!

GameNight 2018 március

Időpont: 2018. március 29. csütörtök, 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)