Hirdetés

Rainbow Six: Siege, FIFA 17, Tekken 7 és Just Dance verseny is vár a következő GameNighton!

|

A hardcore és az alkalmi játékosoknak egyaránt esélyt adunk arra, hogy bizonyítsák, ők a legjobbak saját választott versenyszámukban. A részvétel INGYENES!

Hirdetés

Júliusban - részben a GameStar tábor miatt - tartottunk egy kis pihenőt, de nem akartunk titeket sokáig GameNight nélkül hagyni. A következő esemény augusztus 16-án, szerdán lesz - és jobban teszitek, ha ezt most azonnal felírjátok valahova.

Hirdetés

A PC-s játékosok ugyanis Rainbow Six: Siege-ben küzdhetnek meg egymással. Ötfős csapatok szállnak harcba, hogy a végén a győztes alakulat tagjai egyéb ajándékok mellett egy Rainbow Six: Siege sporttáskával térjenek haza, ami egyrészt nagyon menő, másrészt nagyon ritka. Ilyen, ami a balról második srác nyakában lóg, a többieknek meg a kezében van. 

Konzolon a FIFA 17 és a Tekken 7 pörög majd egész este, így a virtuális foci és a verekedős játékok kedvelői is bizonyíthatják ügyességüket - természetesen nyereményekért cserébe. Készülünk továbbá még egy extrával: hosszú idő után újra lesz Just Dance verseny, aminek lényege, mint mindig, most is a móka! Persze a legjobb táncos arcán egy kicsit nagyobb lesz a mosoly. 

Gyertek hát, jó móka lesz! Jelezzétek az esemény oldalán, hogy ott lesztek, várunk mindenkit!

GameNight augusztus

Időpont: 2017. augusztus 16. szerda, 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)