Hirdetés

Ilyen volt a GameNight - Battleborn launch party

|

Május 6-án megünnepeltük, hogy megjelent a Battleborn, a Gearbox legújabb játéka. Mindenki ajándékot kapott, a verseny győztesei pedig még annál is többet.

Hirdetés

Május elején belehúztunk egy kicsit, egy héten belül két GameNightot is tartottunk. A Star Wars Night után két nappal megrendeztük a Battleborn megjelenési buliját, melyen bárki kipróbálhatta a játékot PC-n és konzolon egyaránt.

A Barcraft 2 konzolos termében összesen három Xbox One-on és két PS4-en lehetett játszani a sztorimóddal, ebből négyen kooperatívan, egyen pedig egyedül, hogy lássátok, mennyire szép a játék. Mert tényleg szép, dícséret illeti a Gearbox grafikusait és dizájnereit. Eközben a PC-s teremben 10 gépen futott a verseny, összesen négy csapat küzdött meg egymással a Battleborn többjátékos módjaiban. A győztes osztag öt tagja egy-egy szoborral és egy-egy steelbookkal tért haza, míg mindenki más, aki részt vett a rendezvényen, posztert és kártyacsomagokat kapott. A GameNighton készült képeket megtaláljátok a GameNight.hu-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)