Hirdetés

A Call of Duty 2, a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy vagy a Counter-Strike: GO a te játékod?

|

Három konzolos mellé három PC-s versennyel készülünk: porondon a Call of Duty 2, a Counter-Strike: Global Offensive és a Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy!

Hirdetés

Tegnap elárultuk, milyen konzolos játékok várnak titeket a GameNighton, és biztosan tudjátok azt is, hogy a Red Bull escape room világbajnokságára is kijuthattok. Most jöjjenek a PC-s versenyek.

Természetesen lesz Call of Duty 2, ami a szokásos módon, 2v2-ben zajlik. Team Deathmatch-et játszunk, úgy látjuk, ez az a mód, amiben mindenki érvényesülni tud.

Emellé közkívánatra visszahozzuk a Star Wars Jedi Knight - Jedi Academyt, ami utoljára májusban, a Star Wars napon volt velünk. Nagy meglepetésünkre ezt szavaztátok meg az esemény facebook oldalán, mi pedig megtettünk mindent, hogy elhozhassuk nektek. 4 fős free-for-all meccsekre számíthattok.

A Counter-Strike: Global Offensive összecsapások sem maradhatnak el, 1v1-ezünk, mint mindig. 

Nevezni mindenre a helyszínen lehet 16:00-tól. Gyertek minél előbb, a helyek gyorsan fogynak!

GameNight november

Időpont: 2016. november 18. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight november

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)