Hirdetés

Ha a Rainbow Six: Siege nem a te játékod, más PC-s játékokban is versenybe szállhatsz!

|

A Rainbow Six: Siege mellett további két, népszerű FPS, a Counter-Strike: Global Offensive és a Call of Duty 2 is ott lesz a GameNighton. Versenyt is rendezünk, az egyik győztes egy Gigabyte alaplappal térhet haza!

Hirdetés

A Barcraft 2 tíz PC-jén a Rainbow Six: Siege fog futni egész este, amit egyébként nem csak a verseny során, de versenyen kívül is játszhattok. Ugyanakkor lesz további 4 gép, melyeken más játékok pörögnek, noha azok a Ubisoft játékának műfajától nem állnak nagyon messze.

Mindig nagy sikerrel fut a Counter-Strike: Global Offensive versenyünk, ezért nem akartuk kihagyni most sem. Egy aim pályán megy majd az 1v1, így az győz, aki a legügyesebben céloz. A versenyre összesen 16-an nevezhetnek, az első helyezett egy Gigabyte alaplappal térhet haza!

Emellett a még mindig népszerű Call of Duty 2-t is elhozzuk nektek, a megszokott 2v2 helyett azonban most 1v1 mérkőzések lesznek. A nevezők számát szintén 16 főben maximalizáljuk. 

Konzolos versenyekkel szintén készülünk, sőt, még az is lehet, hogy egy PlayStation VR-os megmérettetést is lezavarunk! Szavazzatok itt, hogy mivel szeretnétek játszani, és mindenképp igazoljátok vissza, hogy ott lesztek!

GameNight - Rainbow Six Siege

Időpont: 2017. március 1. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - Rainbow Six Siege

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)