Hirdetés

Emlékszel még a Call of Duty 2-re?

|

Rántásból fejbetalálsz bárkit egy Kar98k-val? Ismered a Carentan összes útvonalát? Hurkatöltőnek hívod a Grease Gunt? Akármelyik is legyen rád igaz, a GameNight Call of Duty 2 versenyén érdemes lesz elindulnod!

Hirdetés

Az elmúlt húsz év rengeteg fantasztikus FPS-sel ajándékozott meg minket. Nehéz kedvencet választani, de legtöbben a Call of Duty sorozat korai részeit mondják, ha szóba kerül a téma.

A GameNight Facebook oldalán korábban megszavaztattuk, hogy a Counter-Strike: Global Offensive, az Unreal Tournament 2004 és a Call of Duty 2 közül mely FPS-ek legyenek ott a következő rendezvényen, és úgy döntöttünk, a két legtöbb szavazatot kapót magunkkal visszük. Így került be a - győztes - Call of Duty 2 is, melyet ezúttal négy gépen játszhattok, a jelentkezők számának függvényében 2v2-ben vagy 4 fős free-for-all körökben. Igyekszünk úgy alakítani a szabályokat, hogy a lehető legtöbben indulhassanak, és még maradjon időnk egy kis szabad játékra. A rendezvény 16:00-kor kezdődik, de a verseny várhatóan 17:00 után, úgyhogy bemelegíteni mindenképp lesz lehetőség.

Gyertek időben, hozzatok, akit csak tudtok, jó buli lesz!

GameNight július

Időpont: 2016. július 29. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight július

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)