Hirdetés

GameNight június - Overwatch ajándékokkal és sok más játékkal várunk titeket!

|

Az E3 után újra GameNightra invitálunk titeket, hogy együtt töltsünk el egy izgalmas estét videojátékok, finom italok, értékes nyeremények társaságában.

Hirdetés

A következő pár napban minden az E3-ról fog szólni, de ahogy véget ér a hajtás, szusszanunk egy kicsit, és egy GameNight keretében próbáljuk meg feldolgozni a sokkoló, meghökkentő, velőt rázó, álleejtő bejelentéseket. 

Június 28-án a kellemesen légkondícionált Barcraft 2-ben leszünk, ahol mint mindig, most is ingyenesen vehettek részt a GameNighton és annak minden versenyén. Közkívánatra hosszabb kihagyás után visszatér az Overwatch, mi több, az 576 Kbyte-nak köszönhetően számos nyeremény vár majd titeket, köztük pólók, plakátok, matricák és képeslapok. Traceres pólóban menni a strandra elég menő dolog - a legjobbak megtehetik majd.

PC-s fronton szervezünk továbbá Call of Duty 2 versenyt is, nosztalgiázunk egy kicsit, mielőtt megérkezik a sorozat következő, második világháborús epizódja.

A konzolokon FIFA 17 és Tekken 7 fog pörögni, de egyéb játékokkal is készülünk, amiket később jelentünk be. Egyebek mellett igyekszünk egy autós és egy VR játékot is elhozni nektek, de szeretnénk megadni a módját. Addig is várjuk a kéréseiteket, javaslataitokat kommentben. 

Jelezzétek a Facebook eseménynél, hogy ott lesztek, szóljatok a haveroknak is, és ne csináljatok más programot június 28-ára!

GameNight június

Időpont: 2017. június 28. szerda, 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)