Hirdetés

GameNight június - ezek a nyeremények várnak!

|

A június 28-ai GameNighton nemcsak az első helyezetteket, de minden dobogóst díjazunk, nem is akármilyen ajándékokkal.

Hirdetés

Szerencsére itt a nyár, valószínűleg a legtöbben már a vizsgákon is túl vagytok, élvezitek a szabadságot, a meleget. Vagy mint mi, várjátok a munkaidő végét.

Hirdetés

Akárhogy is, jövő hét szerdán gyertek a Barcraft 2-be, ahol 16:00-tól 22:00-ig mindenféle versenyekkel várunk titeket. Természetesen nem csak a dicsőségért szállhattok harcba, partnereink, az MSI, az 576 Kbyte és a Cenega jóvoltából számos értékes nyereményt megszerezhettek. Lássuk, mik ezek:

Overwatch 1v1 és 3v3

Egy csapatos és egy egyéni Overwatch versennyel is készülünk a rendezvényre, mindkettőnek azonosak lesznek a nyereményei. Az első helyezettek egy GameStar magazint, egy Overwatch pólót vagy posztert (lehet választani, hogy ha esetleg valakinek a pólóméret nem megfelelő, az ne távozzon szomorúan), egy MSI felfújható kardot és egy MSI plüss sárkányt kapnak. A második helyezettek szintén pólóval vagy poszterrel, valamint egy karddal és plüss sárkánnyal távozhatnak, míg a harmadik helyezettek jutalma egy Overwatch matrica és egy MSI kard lesz. (A pólóra ráférhet egy vasalás... :))

Ilyeneket is lehet majd szerezni a #GameNighton! Bővebb infó: facebook.com/gamestargamenight

A post shared by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

Tekken 7 1v1

A játék hazai forgalmazója, a Cenega megajándékozott minket egy slipcase-zel, ami fém, és nagyon szép. Ezt kapja a Tekken 7 első helyezettje egy GameStar magazin, egy MSI kard és egy plüss sárkány társaságában. A második helyezett egy kardot és egy sárkányt, a harmadik pedig egy kardot kap. 

Call of Duty 1v1, Rocket League 2v2, FIFA 17 1v1

További három versenyünk esetében a győztesek egy-egy GameStar magazint, egy-egy MSI kardot és egy-egy sárkányt kapnak, a második helyezettek egy-egy kardot és egy-egy sárkányt, míg a harmadikak egy-egy karddal térhetnek haza.

Érdemes tehát mindenképp eljönni, a rendezvény teljes egészében ingyenes, nincs nevezési díj sem! Várunk titeket június 28-án 16:00-tól 22:00-ig. (A versenyek várhatóan 17:00-kor kezdődnek.)

GameNight június

Időpont: 2017. június 28. szerda, 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)