Hirdetés

Egy csodás MSI gép, egy Overwatch-profi, és sok-sok ajándék – ilyen volt a júniusi GameNight

|

A héten egy újabb GameNight zajlott le, ezúttal hat versenyben lehetett szerencsét próbálni. Volt, aki kettőben is első lett.

Hirdetés

Teljesen megértjük, ha valaki inkább a szabadban tölti az idejét ebben a szép időben, de a GameNight napján pont örültünk, hogy beltéren vagyunk - a rendezvény alatt ugyanis szakadt az eső. 

Hirdetés

Ez persze sokakat nem tántorított el attól, hogy próbára tegyék magukat, és versenybe szálljanak az Overwatch-os, MSI-os ajándékokért, GameStar magazinokért és a Tekken 7 fémdobozért. Az Overwatch 1v1 verseny győztese a 3v3 győztes csapatában is szerepelt, vele interjút is készítettünk, hátha valaki felkarolná és profi esportolót csinálna belőle. Meg amúgy is. Nézzétek meg az összefoglaló videót!

A képeket megtaláljátok az alábbi galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)