Hirdetés

Ahol az ország legjobbjai csapnak össze - ilyen volt a márciusi GameNight

|

Hosszú szünet után visszatért a GameNight, ahol ezúttal is egy csomó játék és megannyi ajándék várta az érdeklődőket. A hangulat természetesen most is fergeteges volt. Nézzétek csak!

Hirdetés

A GameNight továbbra is a hazai gamer társadalom házibulija, ahol igyekszünk minden alkalommal valami izgalmassal feldobni a hangulatot.

Hirdetés

Ezúttal is volt például Rainbow Six: Siege bajnokság, ahol kis hazánk legjobb játékosai is tiszteletüket tették, így el lehetett lesni néhány trükköt a profiktól. Az már csak hab volt a tortán, hogy a Cosplay Team (akiktől a médiabajnokságon ugyan vereséget szenvedtünk, de nem neheztelünk rájuk emiatt) is felbukkant, méghozzá teljes menetfelszerelésben.  De volt CS:GO, Mortal Kombat, és pörgött a társasjáték is. Valahogy így nézett ki a dolog:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)