Hirdetés

Hogyan lehet ma valaki itthon e-sportoló? GameNightra kell jönni!

|

Lezajlott egy újabb GameNight CS: GO és Rainbow Six: Siege versennyel, meg persze FIFA-val és Mortal Kombattal - sőt, még csocsó is volt!

Hirdetés

Hedsut régóta állandó résztvevője a GameStar rendezvényeknek, táborban is visszajáró vendég, és GameNightokon is sokszor tiszteletét teszi. Általában nem távozik üres kézzel, és a srác különleges képességeire nem csak mi figyeltünk fel, hanem egy hazai e-sport csapat is.

Hirdetés

Ő például úgy lett a WiLD tagja, hogy az egyik GameNighton fedezték fel. A CS: GO nyertese, SzilárdIzMad viszont 5-6 ezer óra CS: GO után még vár a felkérésre, úgyhogy ha épp új csapatot alapítanátok, vagy kéne egy ötödik tag, keressétek fel őt. 

A GameNight azért nem a profi e-sportról szól, sokkal inkább a szórakozásról, és ennek szellemében tartottunk még FIFA 18, Mortal Kombat XL és csocsóversenyt is, valamint lehetett PSVR-ozni és Guitar Hero Live-ozni szabadon. Köszönjük mindenkinek, aki ott volt, találkozunk hamarosan! Kövessétek a friss infókért a GameNight facebook oldalát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)