Hirdetés

GameNight - gyere és játssz velünk októberben is!

|

Kisebb szünet után visszatér a GameNight, jövő héten újra értékes ajándékokért pörög majd a Counter-Strike: GO, a Call of Duty 2, a Hearthstone és sok más!

Hirdetés

Augusztusban a Blizzard játékait ünnepeltük, Overwatchoztunk, StarCraftoztunk, Diablóztunk, retro játékokat nyüstöltünk és kvízeztünk. Nem kizárt, hogy a jövőben megismételjük, de most egy kicsit változatosabb programmal készülünk.

Október 28-án ismét visszatérünk a Barcraft 2-be (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.), ahol legalább 3 konzollal, legalább 12 PC-vel, finom hűsítőkkel és lélekmelegítőkkel várunk titeket. A FIFA 16-ot a legfrissebb, 17-es számú részre cseréljük, a Mortal Kombat XL viszont a régi marad, ahogy a Rocket League is korábbi formájában tér vissza. A PC-ken Counter-Strike: Global Offensive, Call of Duty 2, Starcraft 2 és Hearthstone biztosan pörög majd, de tervben vannak további játékok is. Az eseményig hátralévő napokban sorban jelentünk be mindent, de ha van valami, amiben szívesen versenybe szállnátok, írjátok meg nekünk kommentben, és meglátjuk, mit tehetünk. Nyeremények természetesen most is lesznek, mindenképp érdemes eljönni, akár profinak érzitek magatokat, akár lelkes amatőrnek!

Ilyen volt egyébként a legutóbbi buli:

GameNight október

Időpont: 2016. október 28. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight október

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)