Hirdetés

GameNight - jelentkezz előre a Rainbow Six: Siege versenyre!

|

Összeszedtük a jövőheti GameNight Rainbow Six: Siege versennyel kapcsolatos tudnivalókat - jelentkezzetek mihamarabb!

Hirdetés

A GameNight legtöbb versenyére a helyszínen lehet nevezni, mert így tudjuk garantálni, hogy aki jelentkezik, az valóban részt vesz az adott megmérettetéseken. A Rainbow Six: Siege-dzsel azonban kivételt teszünk, mivel itt ötfős csapatok indulhatnak, és nem szeretnénk, ha sokan úgy jönnének oda, hogy végül nem tudnak indulni.

Hirdetés

A szabályok a legutóbbi, augusztusi versenyhez képest nem változtak, ezeket érdemes figyelembe venni:

- Mindent mi biztosítunk, beleértve a perifériákat és a felhasználói fiókokat is. Saját perifériák használata a driverek összeakadásának megelőzése miatt nem engedélyezett, hacsak azt egészségügyi ok nem indokolja. Kontroller használható, ezt a versenyzőnek magának kell hoznia a szükséges kábellel együtt. Az összes operátor (köztük a legutóbbi szezon újoncai), valamint bármely fegyver és kiegészítő választható lesz.

- A rendezvényt 16:00-kor nyitjuk, a verseny maga 17:00-kor indul. A köztes időben lesz idő egy kicsit gyakorolni, de a mérkőzések között mindenki beállíthatja felszerelését, az egérérzékenységet, az irányítást, miegymást.

- Nevezni a GameNight Facebook oldalának címzett üzenetben lehet, valamint ha előjelentkezésben nem telik be a létszám (maximum 8 csapat, azaz 40 fő indulhat), a helyszínen is. Erről időben szólunk az esemény Facebook oldalán. Elsősorban ötfős csapatokat várunk, de amennyiben valaki egyénileg vagy 5-nél kevesebb fővel szeretne nevezni, várólistára kerül, és ha össze tudjuk rakni egy másik tört csapattal, értesítjük a rendezvény előtt.

- TDM Bomb lesz a játékmód, a pályákat a játékosok választják ki úgy, hogy felváltva zárnak ki egyet-egyet a listáról, míg a végén egy marad. A választék a következő: Bank, Border, Chalet, Club House, Consulate, Kafe Dostoyevsky, Coastline, Oregon, Skyscraper.

- A rendes játékidő 8 körből áll, a hosszabbítás 3-ból.

- A győztes csapat ajándékcsomaggal távozik, melynek tartalmát később fogjuk leleplezni.

Amennyiben bármilyen kérdésetek van, keressetek minket üzenetben a GameNight FB oldalán! A Siege mellett lesz Counter-Strike: Global Offensive, FIFA 18 és Mortal Kombat XL verseny is, valamint Speedrunners, Guitar Hero Live, VR-ozási lehetőség, meg csocsó. Gyertek!

GameNight - november 22.

Időpont: 2017. november 22., szerda

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)