Hirdetés

Te vagy a legjobb Rainbow Six Siege-ben? Bizonyítsd a GameNighton!

|

A következő GameNighton ti is megmutathatjátok, hogy nincs ellenfeletek Rainbow Six Siege-ben.

Hirdetés

Március első napján rögtön egy GameNighttal várunk benneteket a szokott helyszínen. A Barcraft 2-ben ráadásul a szokásos versenyek mellett most először Rainbow Six Siege is lesz a rendezvényen!

Nem sokkal ezelőtt rajtolt el a Rainbow Six Siege második évada, március elsején, a következő GameNighton pedig már nektek is lehetőséget nyílik arra, hogy apró kis cafatokra lőjétek egymást egy amatőr verseny keretein belül. Természetesen a versenyre bárki nevezhet, csapatokat is várunk, de az egyedül érkezők is biztosan gyorsan alkalmi fegyvertársakra találnak majd. A győzteseket értékes nyeremények várják, érdemes jól teljesíteni.

Rainbow Six Siege verseny mellett visszatér a Counter-Strike: Global Offensive, a Call of Duty 2, a Mortal Kombat X és a FIFA 17 is, de további izgalmas programokra is számíthattok. Ezeknél a versenyeknél is értékes ajándékcsomagokkal díjazzuk a legjobbakat. 

Mint mindig, a GameNight most is teljesen ingyenes, várunk bennetket március elsején szerdán a Barcraft 2-ben!

GameNight - Rainbow Six Siege

Időpont: 2017. március 1. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - Rainbow Six Siege

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)