Hirdetés

GameNight Rainbow Six: Siege verseny - íme a szabályok!

|

Március 1-jén, a következő GameNighton amatőr Rainbow Six: Siege versenyt is szervezünk. Most elmondjuk hogyan fog zajlani.

Hirdetés

Sok okból érdemes lesz eljönni a következő GameNightra (ne rémisszen meg titeket az, hogy szerdára tettük). A Rainbow Six: Siege játékosoknak különösen ajánlott ott lenni.

Világszerte, így Magyarországon is egyre népszerűbb a játék, ezért úgy gondoltuk, most van itt az ideje, hogy mi is versenyt szervezzünk. Aki volt már GameNighton, az tudja, hogy elsődleges célunk a szórakoztatás, ezért elsősorban nem profi esport csapatokat várunk, de természetesen senkit nem zárunk ki. Összesen 8 csapat, azaz 40 fő nevezhet, és nem muszáj csapattal érkezni: aki 5-nél kevesebb fővel iratkozik fel, azt megpróbáljuk összesorolni a többiekkel.

További szabályok a következők:

- A pályát véletlenszerűen választjuk, a megjelenés után bekerült pályák is szerepelnek a lehetőségek között (köztük a legfrissebb, a Coastline).

- A meccsek TDM - Bomb játékmódban zajlanak.

- 3 nyert kör kell a továbbjutáshoz. Mindenki csak egy pályát játszik azért, hogy biztosan ne fussunk ki a rendelkezésre álló időből. 

- Bármelyik operátor választható (akár Jackal vagy Mira is), bármilyen felszereléssel.

- Aki kontrollerrel játszana, az annak tudatában, hogy egy egérrel gyorsabban lehet reagálni, és emiatt az egér-billentyűvel játszók előnyben lehetnek, az saját, DualShock 4 vagy Xbox One kontrollert használhat.

A nyereményeket később jelentjük be, de abban biztosak lehettek, hogy értékes jutalmak várnak majd titeket.

További versenyeinkről a jövő héten mesélünk többet. Addig is igazoljátok vissza, hogy ott lesztek, nehogy lemaradjatok bármiről!

GameNight - Rainbow Six Siege

Időpont: 2017. március 1. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - Rainbow Six Siege

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)