Hirdetés

Star Wars, CS: GO és Rocket League is vár a szeptemberi GameNighton!

|

PC-s és konzolos versenyeken egyaránt összemérhetik majd a tudásukat a látogatók a következő GameNight során, a legjobb FIFA-s pedig egy gyönyörű, PC-vel is használható Xbox One-os kontrollerrel térhet majd haza.

Hirdetés

Akármennyire is szeretjük a Rainbow Six: Siege-et, néha kell egy kis pihenő. Úgy gondoltuk, egy helyett rögtön három PC-s játékból szervezünk versenyt a következő GameNighton, és a konzolos versenyek számát is növeltük eggyel. 

Hirdetés

Szeptember 27-én, szerdán gyertek el a Barcraft 2-be (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.), ahol a szokott időben, 16:00-tól 22:00-ig tartjuk az e havi GameNightot. A programot úgy állítottuk össze, hogy a magányos és csapatjátékosok egyaránt találjanak maguknak valamit. Aki egyedül jön, de 2v2-re nevezne, annak próbálunk találni valakit a helyszínen. A következő versenyekkel készülünk, melyek mindegyikének győztese egy ajándékcsomagot kap, benne a GameStar legfrissebb számával és sok aprósággal:

PC-s versenyek

- 1v1 Counter-Strike: Global Offensive: visszatér a nagy kedvenc, a CS: GO, amiben a szokásos egy az egy elleni versenyt tartjuk. A legjobb célzó viszi majd haza az ajándékcsomagot.

- 2v2 Call of Duty 2: A CoD 2 szintén nagy favorit, azonban tekintettel arra, hogy a pályák mekkorák, jobbnak láttuk, ha kétfős csapatokat eresztünk egymásnak egy-egy játékos helyett. TDM lesz a 2v2-re leginkább alkalmas pályán, a Toujane-on. 

- 4 fős FFA Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy: Sokan kértétek, sokan szeretitek, és mivel amúgy is közelegnek a Star Wars-os hónapok, nem láttuk akadályát egy jó Jedi Academy FFA-nak. Mindenki küzd majd mindenki ellen, a legjobbak továbbjutnak, míg nem a döntőben egy valaki fölülkerekedik a többieken.

Konzolos versenyek

- Mortal Kombat XL: Pár hónap Tekken 7 után most újra a NetherRealm játékát vesszük elő. A Mortal Kombat XL PS4-en fog futni, a továbbjutáshoz két meccset kell nyerni (szóval best of 3 lesz a rendszer, egyenes kieséses továbbhaladással). 

- 2v2 Rocket League: Rég nem volt már Rocket League. Sok minden történt azóta, de a játék csak fejlődött, és remélhetőleg a játékosok is. Soccar módban kell majd bizonyítani, hogy ügyesen terelgetitek a labdát autóval. A játék PC-n fut, de Xbox 360-as kontrollerekkel.

- FIFA 17: A rendezvény középpontjában most a FIFA áll. A helyszínen kipróbálható lesz a FIFA 18, viszont úgy gondoltuk, versenyt mégis csak a FIFA 17-ből szervezünk, nehogy a megváltozott animációk, finomított mechanikák miatt támadjon fel valakiben az inger egy kontroller földhöz vágására. A verseny Xbox One-on zajlik majd, és aki a végéig menetel, majd a döntőben diadalmaskodik, egy Volcano Shadow Xbox One kontroller boldog tulajdonosa lesz.

 

GameNight szeptember

Időpont: 2017. szeptember 27. szerda, 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)