Hirdetés

Kinek kell Battlefront II, amíg fut a Jedi Academy - szeptemberi GameNight összefoglaló

|

Megunhatatlan klasszikusok pörögtek a szeptemberi GameNighton, de az újdonságoknak is jutott szerep.

Hirdetés

Mindig lenyűgöző látni, hogy mennyien kérik és szeretik az idén már 14 éves Jedi Academyt, ami hál' istennek modern gépeken is fut, bár néhol ellenkezik a 16:9-es képaránnyal.

Hirdetés

Mindenesetre a versenyt összehoztuk, ahogy Call of Duty 2-ből is, ami még mindig csak úgy hajlandó elindulni, ha van bedugva mikrofon. A Counter-Strike: Global Offensive-vel szerencsére nincs ilyen probléma. Konzolokon FIFA 17 és FIFA 18, Mortal Kombat XL valamint Rocket League ment, mindegyik esetében nagy volt az érdeklődés, de nyilván a FIFA 17 futott a legjobban, hiszen annak győztese egy Xbox One kontrollert cipelhetett haza. Íme az összefoglaló, hamarosan újra jelentkezünk a következő rendezvénnyel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)