Hirdetés

FIFA 17, Tekken 7, Just Dance - ezt kell tudnotok a GameNight versenyeiről!

|

Szerdán egymásnak eshetnek a virtuális foci mesterei, a verekedős játékok legjobbjai, és azok, akik kis közönség előtt bátran kiállnak a táncparkettre.

Hirdetés

Akár a nyári szüneteteket szakítjátok meg, akár munka után esne jól egy kis játékos lazítás, gyertek augusztus 16-án, szerdán a Barcraft 2 esport bárba, ugyanis Rainbow Six: Siege versennyel várunk titeket PC-n, konzolon pedig három másik játékban nyújtunk lehetőséget arra, hogy bizonyítsatok, és a végén megszerezzétek a győztesnek járó ajándékcsomagot.

Hirdetés

Mivel a közönségszavazáson győzött, és már múltkor is nagy érdeklődés övezte, a verekedős játékok kategóriájából ezúttal a Tekken 7-et választottuk ki. 16 játékos egy egyenes kieséses bajnokság során mutathatja meg, mire képes, hogy a végén egy valaki állhasson a BC2 bejáratánál lévő lépcső valahanyadik fokára. Best of 3 lesz, azaz kettőt kell nyerni a továbbjutáshoz.

Nem maradhat el a FIFA 17 sem a GameNightról. Lehet, hogy a következő rendezvényen már a 18-cal játszunk, most viszont még a tavalyi változat pörög majd, méghozzá Xbox One-on. Szabadon választott csapattal lehet játszani, egy félidő 4 perc. 16-an szállhatnak versenybe, egy győzelem kell a meneteléshez.

Végül pedig hosszú idő után újra lesz Just Dance. Egyszerre két játékos táncol majd párhuzamosan, és az jut tovább, aki magasabb pontszámot ér el a választott dalban. A kínálat a Just Dance Unlimitednek köszönhetően széles, úgyhogy lesz miből válogatni. Egy táncpárbaj garantálja a továbbjutást. 

Nevezni a helyszínen lehet, 16:00-tól. A FIFA verseny 17:00-kor kezd, a másik kettő 18:00-kor, vagy előbb, ha hamarabb elérjük a nevezők maximális számát. Ha kezdésig nem lesz meg a 16 versenyző, a verseny alatt is lehet még csatlakozni. 

Gyertek és jelezzétek az eseménynél is, hogy ott lesztek!

GameNight augusztus

Időpont: 2017. augusztus 16. szerda, 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)