Hirdetés

GameNighttal és ajándékokkal ünnepeljük a PlayStation 5 szülinapját!

|

Alig vagyunk túl 2021 első GameNightján, máris jön a második, melyen ezúttal minden a PlayStation 5 konzolok körül forog majd.

Hirdetés

Nem véletlenül tartja a régi mondás, hogy ha egy GameNight beindul, akkor nincs megállás. 2021. október 31-én ugyanis már érkezünk is a következő nagy bulival, folytatódik a GameStar rendezvénysorozata. A PlayStation 5 Szülinap és GameNight helyszíne ezúttal a BarCraft Corvin (1092 Budapest, Ferenc krt. 34.) lesz, a móka 14 órakor kezdődik és terveink szerint egészen 22 óráig tart. 

Ahogy azt már most is megszokhattátok, rengeteg videojátékos versennyel és egy méretes halom loottal készülünk, érdemes lesz most is megcsillogtatni a tudásotokat különféle kompetitív címekben. A díjazással és a versenyek pontos részleteivel a későbbiekben jelentkezünk.

Hirdetés

Azt viszont már most is elárulhatjuk, milyen játékokat lehet majd nyúzni PlayStatation 5 konzolokon. Biztosan ott lesz a GameNighton a Days Gone, a Sackboy A Big Adventure, a FIFA 22, a Mortal Kombat X, a Marvel's Spider-Man és a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a Ghost of Tsushima, valamint a Death Stranding Director's Cut. Maguk a versenyek is ezekhez a remek címekhez fognak kapcsolódni.

Szintén nem titok, hogy a BarCraft mixerei kikevertek egy ünnepi, halloween tematikájú új koktélt nektek, ami Zombi Micimackó/Százholdas Agony névre hallgat. De mégis hogy jön Micimackóhoz a Madmind Studio 2018-as horrorjátéka? Nos úgy, hogy a koktél minden egyes vásárlója egy steames Agony játékkódot fog kapni tőlünk ajándékba. 

A GameStar szerkesztőségének tagjai is ott lesznek a rendezvényen, szóval ha esetleg szeretnétek velünk koccintani, beszélgetni, vagy csak lepacsizni, akkor is mindenképp érdemes lesz október 31-én a BarCraft Corvin felé venni az irányt!

PlayStation 5 Szülinap és GameNight

Helyszín: BarCraft Corvin - 1092 Budapest, Ferenc krt. 34.
Időpont: 2021. október 31. 14:00 - 22:00
Facebook esemény: a PlayStation 5 Szülinap és GameNight hivatalos eseménye

A belépés díjtalan!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)