Hirdetés

Mindenkit lenyomnál Hearthstone-ban?

|

Úgy érzed, jól ismered az összes lapot, az összes taktikát? Gyere el a GameNightra, és mosd le a mezőnyt Hearthstone-ban!

Hirdetés

A Barcraft 2 középső terme az egyik leghangulatosabb, olyan, mintha a Warcraft világának egy kocsmájába lépnénk be. Néha orkok is ülnek bent, akik morcosnan néznek a szomszéd asztalnál ülő night elfekre. 

Tökéletes helyszíne ez a Hearthstone meccseknek, most sem maradnak el a megszokott összecsapások. Nevezni helyben lehet, mindenki a saját felhasználói fiókjával, és így a saját paklijaival játszik. Conquestezni fogunk megint, ami azt jelenti, hogy mindenki három különböző paklival indít, három különböző karaktertől (pl: Mage-Warrior-Shaman). Öt meccsből hármat kell megnyerni, viszont aki nyer egy paklival, az azt már nem használhatja. Aki kevesebb mérkőzés során győzedelmeskedik, kiesik. 

Nevezni a helyszínen lehet 16:00-tól, a versenyt az első két nevezővel legkésőbb 16:30-kor elindítjuk, de a létszámkorlát (16 fő) eléréséig bármikor lehet nevezni.

Bár több PC is rendelkezésre áll majd, arra kérünk mindenkit, akinek a játékot futtatni képes okostelefonja van, telepítse fel, hogy a verseny minél gördülékenyebben menjen.

Gyertek és mutassátok meg, hogyan bántok a lapokkal! A rendezvény ingyenes, igazoljátok vissza, hogy ott lesztek!

GameNight október

Időpont: 2016. október 28. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight október

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)