Hirdetés

Próbáld ki ingyen a HTC Vive-ot a GameNighton!

|

A jelenlegi legfejlettebb VR-szett, a HTC Vive is kipróbálható lesz a GameNight minden látogatója számára.

Hirdetés

A VR még nem tart ott, hogy bárki az otthonában élhesse át a virtuális valóság-eszközök nyújtotta élményt (csak januárig kell várni, és hazánkba is jön a PS VR!), viszont szerencsére a Barcraft 2-ben épp található egy HTC Vive, ami jelenleg a legjobb a három nagy közül. Látványában felülmúlja a PSVR-t, mozgásérzékelős kontrollereivel pedig az Oculus Rifttel szemben élvez előnyt.

Ha szeretnétek kipróbálni, csak gyertek el a GameNightra pénteken, és szabadon megtehetitek a rendezvény teljes időtartama alatt, 16:00-tól 22:00-ig. Rendezvényeinken mindig népszerű az eszköz, de rövid demókat mutatunk, így nem kell sokat sorban állni. Ahogy a rendezvény maga, úgy a HTC Vive kipróbálása is teljesen ingyenes, szóval semmit nem veszíthettek, ha jöttök. 

Emellett lesz egy rakás versenyünk, melyek nyertesei értékes ajándékcsomagot kapnak! Ezekről a GameNight esemény oldalán olvashattok többet, ahol egyébként vissza is igazolhatjátok, hogy ott lesztek, így nem maradtok le semmilyen eseményről. 

GameNight október

Időpont: 2016. október 28. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight október

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)