Hirdetés

Szeretnéd ingyen kipróbálni az Injustice 2-t?

|

Gyere el ma délután a Barcraft 2-be a GameNightra, ahol a World of Tanks és a FIFA 17 mellett a NetherRealm játéka is ott lesz!

Hirdetés

A hétvégén zajlanak a World of Tanks világbajnokság döntő mérkőzései, ezért úgy gondoltuk, a szombat estét veletek és a World of Tanks Magyar Portállal együtt, a Barcraft 2-ben töltjük. 

A tévéken a mérkőzés élő közvetítése fog menni, 10 PC-n játszhattok a játékkal 1v1 csatákat vagy Rally módot, a két, helyszínen lévő konzolon pedig az Injustice 2 és a FIFA 17 pörög majd a rendezvény teljes ideje alatt. Szabad a játék, versenyt nem tervezünk most, csak lazulás, beszélgetés, iszogatás, móka és kacagás lesz.

15:00-tól várunk mindenkit a Barcraft 2 esport bárban! (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.) A rendezvény ingyenes, sőt, még nyerhettek is!

GameNight - World of Tanks: The Grand Finals 2017

Időpont: 2017. május 27. szombat, 15:00-21:00

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)