Hirdetés

Bárkit elvernél Mortal Kombat X-ben?

|

Ha ujjaidban a kombók, a meccsek végén már csukott szemmel nyomod be a fatalityt, vagy csak ügyesen püfölöd a gombokat, gyere el a GameNightra és nevezz a Mortal Kombat X versenyre!

Hirdetés

A következő GameNighton megrendezésre kerülő konzolos versenyek sorát a FIFA 16 után a Mortal Kombat X-szel folytatjuk, egész pontosan az XL-lel, amiben ugye már a két Kombat Pack harcosai is szerepelnek.

Továbbra is az egyik legnépszerűbb program a GameNightokon, jó ideig maradni fog még. A menetrend a szokásos: 16 fő nevezhet, egyenes kieséses rendszerben játszunk, és az jut tovább, aki három körből legalább kettőt megnyer. Bármilyen karaktert választhattok, akivel úgy érzitek, elég ügyesek vagytok, ezúttal teljesen rátok bízzuk a dolgot. Jelentkezni 16:00-tól lehet, a versenyt 17:30 körül kezdjük, vagy abban az esetben korábban, ha a 16 nevező előbb összegyűlik. 

Sok egyéb programunk lesz még, a napokban is készülünk további bejelentésekkel. Jelezzétek az eseménynél, hogy jöttök!

GameNight július

Időpont: 2016. július 29. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight július

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)