Hirdetés

Mennyire vagy jó Mortal Kombat X-ben?

|

Nem számít, profi vagy-e vagy sem; a GameNight versenyén bárki indulhat, és bárki nyerhet!

Hirdetés

A FIFA 16-ot és a Rocket League-et az Eb-re építjük, de a Mortal Kombat X-ben ezt nehéz megoldani. Sub-Zero lehetne Izland, Raiden meg talán Anglia, de az mégsem olyan.

A GameNight Mortal Kombat XL összecsapását ezért inkább hagyományos módon szervezzük meg. 16 játékos játszhat best-of-3-as egyenes kieséses rendszerben, azaz mindenki három kört játszik, az alapján dől el, ki jut tovább. Karaktert szabadon lehet választani, és mivel az XL kiadásról beszélünk, a DLC-ként bekerült szereplők is választhatók lesznek, köztük az Alien és Jason Vorhees. PS4-en fogunk játszani. A győztes ajándékcsomagot kap. 

A rendezvény további részleteit megtaláljátok a GameNight aloldalon és a GameNight.hu-n.

GameNight június 

Időpont: 2016. június 24. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - mini-EB, LoL és mások!

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)