Hirdetés

Neked is ott a helyed a halloweennel összekötött PlayStation 5 Szülinapon és GameNighton!

|

Most vasárnap megint találkozunk, ezúttal a BarCraft Corvinban fogunk együtt bulizni.

Hirdetés

Vasárnap, azaz október 31-én, halloween napján egy egész jelmezes sereg veszi az irányt a BarCraft Corvin (1092 Budapest, Ferenc krt. 34.) felé, hiszen itt rendezzük meg a PlayStation 5 Szülinapot és GameNightot. Csatlakozz hozzájuk te is bátran, ráadásul ha jelmezben érkezel, akkor welcome drinket kapsz ajándékba!

Maga a buli 14 órakor indul és egészen 22 óráig eltart. A BarCraftot telepakoljuk PlayStation 5 konzolokkal, melyeken a legújabb PS-játékokat lehet majd pörgetni kifulladásig.

Hirdetés

A szomjatokat pedig akár a GameNight ideje alatt akciós, 1400 forintos áron kapható új Zombi Micimackó/Százholdas Agony koktéllal is olthatjátok. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy a készlet erejéig mindenki kap egy PC-s, egészen pontosan steames Agony játékkódot is ezen italkülönlegesség mellé, már csak ezért is megéri a BarCraft mixerei elé járulni. 

A rendezvény alatt folyamatosan zajlanak majd PS5-ös versenyeink is. Ezeken többek között egy fekete DualSense kontrollert, egyéves PlayStation Plus előfizetést, illetve összesen nyolc darab PlayStation-játékot is hazavihetnek majd a legjobbak.

PlayStation 5 Szülinap és GameNight

Helyszín: BarCraft Corvin - 1092 Budapest, Ferenc krt. 34.
Időpont: 2021. október 31. 14:00 - 22:00
Facebook esemény: a PlayStation 5 Szülinap és GameNight hivatalos eseménye

A belépés díjtalan!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)