Hirdetés

Sok versennyel és még ennél is több zsákmánnyal vár a PlayStation 5 Szülinap és GameNight

|

Telepakoljuk PlayStation 5 konzolokkal a BarCraft Corvint, játékokból és lootból sem lesz hiány.

Hirdetés

Pár napon belül itt a halloween, ami idén egy PlayStation 5 Szülinapot és GameNightot is előrántott a cukorkás batyuból, ezzel a rendezvénnyel készül nektek a GameStar csapata. A bulinak ezúttal a BarCraft Corvin (1092 Budapest, Ferenc krt. 34.) szolgál helyszínéül október 31-én. Pontban 14 órakor kezdünk, és egészen 22 óráig le sem fogunk állni. Fontos észben tartani, hogy aki jelmezben érkezik, az belépés után rögvest egy welcome drinket kap ajándékba.

A rendezvényen egy teljesen új koktél, a Zombi Micimackó/Százholdas Agony is debütálni fog, amit korábban még sosem találhattatok meg a BarCraft itallapján. A különleges új itóka mellé ráadásul ajándék PC-s Agony játékkódok is járnak, ezzel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk a további részletekkel, illetve magát a koktélt is megmutatjuk nektek, most viszont a kipróbálható játékokról lesz szó - melyek mind PlayStation 5 konzolokon fognak futni. 

Hirdetés

Az este folyamán hálóhintázhattok egy jót a Marvel's Spider-Man: Miles Morales felhőkarcolói között, és persze nem marad ki a repertoárból a Death Stranding Director's Cut sem. Mindenképpen előkerül még a Days Gone, melyben Deacon St. John bőrébe bújva irthatjátok a fertőzötteket. Ott lesz a végtelenül cuki Sackboy: A Big Adventure platformjáték, valamint egy teljesen más korosztályt megcélozva Mortal Kombat X meccseket is pörgethettek kifulladásig. Azokat az összetűzéseket, melyeket nem sikerül lezárni a ringben, átvihetitek a focipályára a FIFA 22-ben, vagy inkább játszhattok a Ghost of Tsushima kihívásaival, melyekben a szellem és a szamuráj harcmodor között kell dönteni percről percre. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A legügyesebbek többek között egy fekete DualSense kontrollert, egy egyéves PlayStation Plus előfizetést, illetve összesen nyolc darab PlayStation-játékot is hazavihetnek - egy megadott listából választhatjátok ki, hogy egészen pontosan melyik játékot kéritek.

A felsorolt játékok közül szinte mindben helyszíni versenyt is tartunk, ezek során pedig egy kisebb raklapnyi zsákmány talál majd gazdára. Változatos loottal készülünk, a kincsek között nem egy és nem két PlayStation játékkód is ott fog lapulni, szóval mindenképpen érdemes tenni egy próbát a különböző versenyszámokkal.

PlayStation 5 Szülinap és GameNight

Helyszín: BarCraft Corvin - 1092 Budapest, Ferenc krt. 34.
Időpont: 2021. október 31. 14:00 - 22:00
Facebook esemény: a PlayStation 5 Szülinap és GameNight hivatalos eseménye

A belépés díjtalan!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)