Hirdetés

Star Wars Night - próbálj ki retro Star Wars játékokat!

|

Emlékszel még a Star Wars Episode I: Racerre? Vagy a Rogue Squadronra? Gyere el a Star Wars Nightra, és játsz ezekkel vagy más retro játékokkal!

Hirdetés

Vitázhatunk azon, mennyire retro a Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy, illetve mi számít egyáltalán retrónak. Egyezünk ki abban, hogy már nem mai, de ugyanannyira élvezetes, mint régen.

SakmaN kolléga viszont abszolút retróban utazik, és a Star Wars Nightra is hoz néhány klasszikus gépet a kettővel ezelőtti konzolgenerációból (például Nintendo 64-et és Sega Dreamcastet). A rendezvényen játszható lesz többek között a fogatversenyes Star Wars: Episode I Racer, a kooperatívan játszható Jedi Power Battles, valamint a repülős Rogue Squadron is.

Emellett visszük az "új" Battlefrontot, és mint fent említettük, lesz Jedi Academy is. Holnap 17:00-tól várunk titeket!

Star Wars Night

Időpont: 2016. május 4. 17:00-tól

Helyszín: 

Barcraft esport bár, 1092 Budapest, Ferenc körút 34. 

Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Star Wars Night

Facebook oldalunkGameNight

A belépés most is ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)