Hirdetés

Star Wars Night - ezért érdemes eljönnöd!

|

Holnap este, az új Star Wars film premierjét megelőző napon ismét egy olyan GameNightot tartunk, ahol a franchise-é a főszerep. VR-ral, Battlefronttal, Jedi Academyvel, kvízzel és ajándékokkal várunk titeket!

Hirdetés

Szerdán premier előtt mutatják be a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című filmet, ez lesz az első alkalom, hogy bárki, aki időben vett jegyet, láthatja. Nem kell már sokat kibírni, de ha hangolódni szeretnétek, a legjobb, amit tehettek, hogy eljöttök a Star Wars Nightra december 13-án. 

A következő GameNightot teljes mértékben a Star Warsnak szenteljük. Az eseményen lehetőségetek nyílik majd kipróbálni a Star Wars Battlefront - Rogue One DLC-jét PlayStation 4-en, illetve az azzal együtt érkezett X-Wing VR Missiont, nem egy, hanem rögtön két PlayStation VR-on - nem kell félnetek attól, hogy nem fogtok sorra kerülni. Aki szeretné másképp beleélni magát egy pilóta szerepébe, egy flight sticket használva vehet részt a légi csatákban, akit pedig inkább a kardozás vonz, HTC Vive-on próbálhat ki egy izgalmas demót.

Két versenyben mutathatjátok meg, mennyire jól harcoltok a fény vagy a sötétség oldalán. Nagy kedvencünk, a Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy egy 4-fős FFA verseny során kerül elő (ha túljelentkezés van, lehet, hogy növeljük a maximális létszámot), a Star Wars Battlefrontban pedig 4-en, Blastban (ami a Team Deathmatch megfelelője) eshetnek egymásnak. Nem baj, ha egyedül jössz, találunk neked társat a helyszínen. A győztesek a Gigabyte és a GameStar ajándékaival térhetnek haza.

SakmaN bajtárs retro kitelepülésén megtalálható lesz a Rogue Squadron és a Rogue Leader, a Jedi Power Battles, a Super Star Wars, valamint azt ígérte, bedob egy Nintendo 64-es Star Wars: Episode I Racert is. 

Nem csak videojátékokkal készülünk: a Geekhub jóvoltából X-Wing társasjáték és Star Wars: Sorsok (Destiny) kártyajáték is lesz, sőt, ebből nyerhetnek is azok, akik részt vesznek a kvízünkön. Ez utóbbi tournament rendszerben zajlik: 16-an nevezhetnek, aki 5 kérdésből többre válaszol helyesen, továbbjut, de ha mindketten ugyanannyi kérdésre adnak helyes választ, addig játszunk, míg egy körben az egyik fél ront, a másik viszont talál. A legjobb hármat garantáltan díjazzuk.

Továbbá azért is érdemes lehet jönni, mert a leggyorsabbak LEGO Star Wars: The Force Awakens posztert kapnak! Jól hangzik, nem? Igazoljátok vissza, hogy ott lesztek, aztán gyertek is el!

Star Wars Night - Rogue One

Időpont: 2016. december 13. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight december

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)