Hirdetés

Itt vannak az új Xbox One kontrollerrek - te is szeretnél egyet?

|

Hamarosan kapható lesz a Microsoft három új, gyönyörű kontrollere. Nálunk jártak, kibontottuk őket, és most nektek adjuk mind - persze tenni is kell érte.

Hirdetés

Egy rakás új kontrollerrel bővíti mostanában kínálatát a Microsoft, nemrégiben például két minecraftos gamepadet jelentett be a játék ihlette Xbox One S mellé. Akiknek sem a creeperes, sem a malacos dizájn nem jön be, hardcore-abb festések közül válogathatnak.

Hirdetés

Nemsokára, egész pontosan szeptember 19-én jelenik meg hazánkban a Volcano Shadow, a Patrol Tech és az egyszerűen csak szürke-zöldnek hívott új kontroller, melyek nemcsak Xbox One-nal használhatók, mindegyik kompatibilis PC-vel is (ha kábellel kötitek hozzá vagy kiegészítitek a megfelelő vevőeszközzel). Amellett, hogy más a festésük, tulajdonságaikban is eltérnek. Az alábbi videóban megnézhetitek őket egyesével, a videó alatt pedig eláruljuk, mit kell tennetek, ha szeretnétek valamelyiket megkaparintani. 

Ha szeretnétek a Patrol Tech vagy a szürke-zöld kontrollert megszerezni, válaszoljatok helyesen az alábbi kérdésre, amennyiben pedig a Volcano Shadow vonz titeket, gyertek el a szeptember 27-ei GameNightra, nevezzetek a FIFA versenyre, és aki megszerzi az első helyet, más ajándékok mellett azzal ballaghat haza!

A kérdés a következő:

Hány százalékkal erősebb az Xbox One X bármely más, jelenleg kapható konzolnál?

Ha tudjátok a helyes választ, írjátok meg nekünk egy "Xbox One kontroller" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre. A két leggyorsabb helyes válaszolóé a jutalom, ők előzetes egyeztetés után szerkesztőségünkben (1036 Budapest, Lajos utca 78. IV. emelet) vagy a szeptember 27-ei GameNighton vehetik át. Amennyiben valaki nem tudja megoldani a személyes átvételt (akár meghatalmazottal), a kontrollert átruházzuk sorban következő helyes válaszadóra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)