Hirdetés

2021 tavaszán még több vendéggel, új programmal tér vissza a Game Pass Online Fesztivál

|

Három héten keresztül a legjobb játékokkal, izgalmas témákkal, ütős ajándékokkal és persze sztárvendégekkel várunk minden este.

Hirdetés

Bár az elmúlt hetek lazításainak hála egy kicsit szabadabbak lettünk, a nagy fesztiválokról az idei évben még szinte biztosan le kell mondanunk. Többek közt ezt az űrt hivatott betölteni a Game Pass Online fesztivál, ami májusban immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre. A szervezők tovább finomították a programot, hogy a lehető legizgalmasabb streamekbe csatlakozhassatok be három héten keresztül.

Kezdjük is a legfontosabbakkal: A Game Pass Online Fesztivál május 10-én indul, és egészen május 30-ig tart. Ebben a három hétben minden este 7-kor élőben jelentkezünk a GameStar YouTube csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook oldalán, és legalább este 9-ig mókázunk majd a vendégekkel, akik közt lesznek nagy visszatérők, és olyan arcok is, akikkel még sosem találkozhattatok a csatornán, vagy egyáltalán nem is gondoltátok volna, hogy érdeklik őket a videojátékok.

Az adásoknak a GameStar stúdiója ad helyet, így közvetlenül meg tudjuk majd mutatni, miért érdemes az újgenerációs címeket LG OLED tévéken és LG Ultragear monitorokon játszani. Nem véletlen, hogy a Microsoft is LG OLED tévéket ajánl a Series S és Series X konzolokhoz. Az Xbox Cloud Gaming PC-s változatát az új LG Gram ultrabookok segítségével próbálgatjuk majd. És talán ennek fényében nem is meglepő, hogy a rendezvény támogatói: Xbox Series X, LG OLED, és az LG Ultragear.

Hirdetés

A programot ezúttal egy kicsit átdolgoztuk, így biztosan mindenki talál majd kedvére valót. Hétfőnként Hardver Talk Show-val jelentkezünk, ahol olyan témákat vesézünk majd ki, mint az RTX korszak, a tévék és monitorok jövője, vagy épp a streaming hardverek világa.

Keddtől péntekig gameplay streamekkel készülünk, ahol a Game Pass kínálat legjobb címeit vesszük elő. Doom, Halo, Battlefield, GTA V Online, sport- és versenyjátékok, valamint indie gyöngyszemek is előkerülnek majd.

Szombatonként az előző szériában debütált kvízek térnek vissza, ahol értékes ajándékokért játszhattok, a vasárnap estét pedig természetesen ezúttal is a Microsoft éjszakák Checkpoint Podcast adásai ragyogják be.

Mindez visszatérő és új vendégek tolmácsolásában. Itt lesz többek közt Mogács Dániel, Wéber Gábor, Pamkutya Márk és Norbi, Justvidman, Paplovag, Sirius, daev, Videojáték Zsolti, Aza, László Viki, Bazska, Szalay Isti, Dobos Evelin, Majka és a Checkpoint csapata, de sok új arc is felbukkan majd az adásokban, elég csak Winkler Róbertre, Handrásra, Enyedi Ildikóra vagy Hartung Attilára gondolni. A műsor két házigazdája most is Kiss Imi és Kaci lesznek.

És hogy nektek is legyen mivel játszani, a fesztivál ideje alatt a Konzolvilágnál akár féláron zsákolhatjátok be a Game Pass előfizetést.

Érdemes lesz csatlakozni a szombat esti kvízekhez is, hiszen nemcsak a játékosokat láthatjátok izzadni, hanem ti is gyűjthetitek a pontokat, a fesztivál legjobbja pedig egy brutális LG UltraGear  (LG 27GN880) gamer monitorral lesz gazdagabb.

Tehát mégegyszer: május 10-től 30-ig, minden este 7-től 9-ig Game Pass Online Fesztivál, ahol ütős játékokkal, izgalmas beszélgetésekkel, ajándékokkal és rengeteg sztárvendéggel várunk mindenkit. Ha nem akartok lemaradni az adásokról, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra! Mi már nagyon izgatottak vagyunk, találkozunk az élő adásban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)