Hirdetés

A Bethesda és az Xbox Game Studios összefonódása - Game Pass Fesztivál 20. nap

|

Elérkezett a Game Pass Fesztivál őszi etapjának utolsó napja. A sort természetesen a Checkpoint podcast zárja, melynek témája az idei év egyik legfontosabb iparági történése, a Bethesda beolvasztása, meg úgy általában az Xbox Game Studios bővülése lesz.

Hirdetés

Ismét három fantasztikus héten vagyunk túl. A Game Pass Fesztivál idén másodszor próbálta pótolni a koronavírus-járvány miatt kieső fesztiválszezont, 20 napon át jelentkeztünk gameplay streamekkel, koncertekkel, kvízműsorokkal, és persze a Checkpoint Podcast adásaival. Ma is egy ilyennel zárjuk az egész fesztivált, Stöki, Grath, Sasa, HP és mazur egy kifejezetten izgalmas témát boncolgatnak majd.

Hirdetés

Az adás szokás szerint 19:00-kor kezdődik, és élőben követhetitek alább, az Xbox Magyarország Facebook oldalán, vagy a GameStar YouTube-csatornáján. Nálunk nézik majd elsősorban a chatet a srácok, úgyhogy ha kérdeznétek vagy csak üzennétek nekik, ott érdemes megtenni.

A fesztivál ezzel az adással véget ér, de a tartalom tovább ömlik a csatornán, ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)