Hirdetés

A Checkpoint Podcast csapata vallott, bizony van, akit a co-op játékok is fel tudnak húzni

|

Visszatértek a Microsoft Éjszakák, újra Checkpoint Podcast a Game Pass Online Fesztiválon.

Hirdetés

Túl vagyunk a 2021 őszi Game Pass Online Fesztivál első Checkpoint Podcast adásán (most vasárnap jön a következő), a megszokott csapat, vagyis Stöki, Grath, Sasa, HP és mazur pedig most is pontosan azt a formát hozta, amit ti is időtlen idők óta elvártok tőlük.

A téma ezúttal a co-op játékok színe-java volt, de persze nem egyszer csatangoltak el azért az urak a személyesebb sztorik irányába sem.

Hirdetés

Most is összeszedtük netek a podcastbeszélgetés legjobb részleteit egy külön videóba.

A teljes műsort pedig YouTube-csatornánkon vagy alább tudjátok visszanézni - ez igaz a későbbi adásokra is, minden livestream fent marad szabadon újranézhető formában a csatornán.

A Game Pass Online Fesztivál teljes programját és a rendezvénysorozattal kapcsolatos összes fontos információt ide kattintva éritek el. Ma este 19 órakor egy karácsonyi hardver show-val várunk benneteket, Erdős Márton, a PC World főszerkesztője, valamint Kaci, mazur és Handrás fognak beszélgetni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)