Hirdetés

A Game Pass februári frissítése elég komoly felhozatallal érkezik

|

A Microsoft újabb játékokkal bővíti a szolgáltatását, akadnak AAA-címek is az újoncok között.

Hirdetés

Valószínűleg nem bánta meg az, aki februárra is bizalmat szavazott az Xbox Game Passnak, hiszen a hónap első felében olyan címekkel gazdagodott a több platformról is elérhető felhozatal, mint a Project Winter, a Final Fantasy XII: The Zodiac Age és a Jurassic World Evolution, ráadásul a következő két hét során további izgalmas játékok szállingóznak majd. Sőt, február hátralévő részében szintet lép a kollekció, és az indie csemegék mellett igazi nagyágyúk is beköszönnek. 

Ha van Xbox Game Pass előfizetésetek, vagy gyorsan beújítotok egyet (az első hónap csak 300 forintba kerül), akkor a következő újdonságokra már ti is lecsaphattok, ahogyan a teljes felhozatalra is.

Hirdetés

Február 18. 

  • Code Vein (PC)
  • Pillars of the Eternity 2: Deadfire - Ultimate Edition (Android, konzol)
  • Wreckfest (Android, konzol, PC)

Február 23. 

  • Killer Queen Black (Android, konzol)

Február 25.

  • Dirt 5 (Android, konzol, PC)
  • Elite Dangerous (Konzol)
  • Superhot: Mind Control Delete (PC)

Természetesen ezúttal is vannak távozók, a következő játékokat kell nélkülöznünk hamarosan: február 24-én a Dirt 4 (konzol) kerül ki, február 28-án pedig a Momodora: Reverie Under the Moonlight (konzol, PC),  a Mother Russia Bleeds (PC), az Oxenfree (konzol, PC), a The Jackbox Party Pack 4 (konzol) és a Vambrace: Cold Soul (konzol, PC) köszön el a szolgáltatástól. Szerencsére van még idő bepótolni azt, aminek esetleg fájna a hiánya. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)