Hirdetés

A gamer újságírás nagyjai ledobták a szóviccbombát a Game Pass Fesztiválon

|

Ahogy azt sejteni lehetett, ahol BZ, Grath, Hancu és Stöki elszabadul, ott kő kövön nem marad.

Hirdetés

Nevezhetnénk őket a hazai videojátékos újságírás nagy öregjeinek, de Stöki szerint sokkal jobb jelzőkkel is illethetnénk azt a kompániát (felmerült többek között a pápa és a mogul is, mint opció), akik tegnap este az őszi Game Pass Fesztivál utolsó kvíz show-jának vendégei voltak. 

BZ, Grath, Hancu és Stöki mindenesetre bebizonyították, hogy tényleg kenik-vágják a retró játékokat, illetve ha kell még hajmeresztő képrejtvényekkel is boldogulnak, és képzőművészeti vénájukat is meg tudják csillogtatni.

Hirdetés

Ezúttal sem feledkeztünk el arról, hogy egyetlen galériába zsúfolva átnyújtsuk nektek a kvíz show-ban megjelent össze képrejtvényt, nyugodtan fárasszátok velük a pajtásokat.

A livestream legjobb pillanatait most is összegyűjtöttük, és egy rövidke videóba sűrítettük:

Természetesen az egész adást vissza tudjátok nézni a megszokott módon:

Ne feledjétek, Stöki és Grath ma este 19 órakor még visszatérnek, ugyanis mazur, HP és Sasa társaságában ők zárják le az egész Game Pass Fesztivált. A mai Checkpoint podcast előtt viszont még egy igazi különlegességre is számíthattok: Grath interjút készített Kiki Wolfkill-lel, a 343 Industries vezető producerével, akivel értelemszerűen a Halo franchise-ról beszélgetett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)