Hirdetés

A konzolos FPS-ek alfája és ómegája - Game Pass Online Fesztivál 9. nap

|

A Game Pass Online Fesztivál mai adásában az ország két legnagyobb Halo rajongójával beszélgetünk a franchise múltjáról és jövőjéről, közben pedig rommá lövünk mindenkit.

Hirdetés

Ha követtétek a Game Pass Online Fesztivál vasárnapi adását, akkor tudjátok, hogy Sasa és Grath már a Checkpointban is áradoztak a Halo sorozatról. Aggodalomra persze semmi ok, így is bőven maradt még muníció a mai adásra, ahol egy Xbox Series X és egy LG OLED tévé társaságában bepattintjuk a Master Chief Collectiont, és kicsit közelebbről is megnézzük, mitől döglik az a bizonyos légy.

Az adás a megszokott módon, tehát 19:00-kor kezdődik, de magát a streamet már picivel korábban fellőjjük, hogy bőven maradjon még idő megmutatni nektek a korábbi részek legizgalmasabb, vagy épp legmókásabb pillanatait.

Hirdetés

A műsort a GameStar YouTube-csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook-oldalán követhetitek majd. A második hét teljes programját itt éritek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)