Hirdetés

A No Man's Sky hamarosan az Xbox Game Pass kínálatában is elérhetővé válik

|

Xbox One-on és PC-n is pörgethetik a Hello Games remek űrbéli kalandját azok, akik előfizetnek a Game Passre.

Hirdetés

Kevés olyan játék van, ami akkora változáson ment volna keresztül, mint a No Man's Sky, ami az ígéretekkel ellentétben egy sivár és lélektelen játékként jelent meg, hogy azután a fejlesztők kitartásának köszönhetően végül egy valóban remek, sokrétű szórakozássá nője ki magát. Hamarosan még többen próbálhatják ki, hogy milyen válogatott tevékenységeket kínál az űrbéli játszótér, hála az Xbox Game Passnek.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a Hello Games, hogy nem hagyják cserben a No Man's Sky játékosokat, és 2020 folyamán is készülnek komoly frissítésekkel. Most még népesebb lehet a játék univerzuma, hiszen az hamarosan bekerül az Xbox Game Pass szolgáltatásába Xbox One-on és PC-n is - ez utóbbi azt is jelenti, hogy egy Windows 10-es kiadás is érkezik.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a már meglévő steames és az új verzió tulajdonosai képesek lesznek-e egymással játszani. Fontos lenne, hogy sikerüljön megoldani a cross-play-t, hiszen a No Man's Sky egyik fontos eleme a multiplayer, szóval reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)