Hirdetés

A Pamkutya a fellegekbe száll - Game Pass Fesztivál 16. nap

|

Norbi és Márk egy profi pilóta, Németh Zoltán segítségével tesz pár kört a levegőben a Game Pass Fesztivál keretében.

Hirdetés

Robog tovább a Game Pass Fesztivál harmadik hete, melynek utolsó előtti videojátékos napján a Pamkutya srácai térnek vissza hozzánk, akik az első héten JustVidmannel együtt Battlefieldeztek egy keveset, most viszont egy sokkal kevésbé erőszakos, sőt, kimondottan megnyugtató játékkal, a Microsoft Flight Simulatorral fognak játszani.

Hirdetés

Velük tart Németh Zoltán pilóta, pilótaoktató is, aki már a Microsoft Flight Simulator Pilóta Akadémia sorozatban is feltűnt, melyet szívből ajánlunk mindenkinek, akit egy kicsit is érdekel a repülés. Előtte azonban tartsatok velünk ma este 19:00-tól az Xbox Magyarország Facebook oldalán, vagy a GameStar YouTube-csatornáján.

Holnap Ganxsta és Dobos Evelin FIFA 21-eznek majd hevesen, a helyetekben nem hagynánk ki, és hogy biztosan ne feledkezzetek meg róla, javasoljuk, hogy iratkozzatok fel csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)