Hirdetés

A PC gaming múltjáról szólt a Checkpoint podcast különkiadása, hallgasd vissza itt!

|

A Game Pass Fesztivál 6. napján két órát beszélgettek, sztorizgattak a játékújságírás kiváló alakjai a PC történelméről.

Hirdetés

Ma ismét játékkal folytatódik a Game Pass Fesztivál, este 7-től AZA, mazur, Kaci és Dobos Evelin fogják pörgetni a World War Z-t. Addig viszont bőven van még időtök újranézni a vasárnapi műsort, a Checkpoint podcast különkiadását, melyben ahogy tavasszal, úgy most is Stöki, Grath, Sasa, mazur és HP beszélgettek órákon át.

Hirdetés

A fő téma a PC gaming múltja volt, a srácok szokásukhoz híven sokat sztorizgattak iskolai élményekről, összejövetelekről, saját tapasztalataikról. Szellemüljetek át és daráljátok le egyben, fogyasszátok darabokban, képpel vagy anélkül, ahogy jólesik; a lényeg, hogy ne hagyjátok ki! 

A legjobb pillanatokat ebben a videóban sűrítettük össze.

A teljes adást pedig itt találjátok alább. (Ha valamiért beágyazva nem akar működni, itt megtaláljátok)

Iratkozzatok fel csatornánkra, hogy ne maradjatok le egyetlen adásról sem. A korábbiakat visszanézhetitek a Game Pass Fesztivál aloldalán is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)