Hirdetés

A The Biebers kirúgta a ház oldalát

|

Zseniális karanténkoncertet adott tegnap Puskás Peti és zenekara.

Hirdetés

Az Game Pass Online Fesztiválon nem csak videojátékos streameket láthattok esténként 19 órakor, hanem többek között exkluzív karanténkoncertekkel is kedveskedünk nektek. Tegnap például a The Biebers zenekar gondoskodott az esti buliról. 

Hirdetés

Korábban Lotfi Begi pörgetett egy ütős DJ-szettet, majd Killakikitt duója nyomott le egy fergeteges házibulit Krúbival kiegészülve. Ezúttal a The Biebers zenekar volt a vendégünk, a banda tagjai pedig rendhagyó módon külön-külön rögzítették nótáik egyes elemeit, végül pedig utólag pattintották össze a hangszerek és az ének sávjait. A végeredményt természetesen újranézhetitek a GameStar Hungary YouTube-csatornán, vagy akár itt is, ha ráböktök a nagy Play gombra. 

Holnap egy újabb Checkpoint podcasttal folytatódik a Game Pass Online Fesztivál. Ha nem akartok lemaradni erről az adásról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)