Hirdetés

Autóőrültek szaggatják fel az aszfaltot a Game Pass Online Fesztivál 2. napján

|

Vályi Pista, Wéber Gábor és Winkler Róbert a GameStar stúdiójában pattannak a virtuális volán mögé.

Dübörög az 5. Game Pass Online Fesztivál, ahol az új játékok és sztárvendégek mellé igyekeztünk visszahozni az elmúlt évek legnépszerűbb programjait is. Az autós napokon Vályi Pistával, Wéber Gáborral és Winkler Róberttel is találkozhattatok már, hárman együtt azonban azonban még sosem voltak nálunk, és máshol sem igazán láthattátok őket ebben a felállásban. 

A Game Pass kínálat legjobb versenyjátékaiban és szimulátoraiban állítjuk majd kihívás elé az autós újságírás hazai pápáit, de nem ússzák meg ennyivel: az este 6-kor kezdődő élő adást egy kvízzel indítjuk majd, ahol ti is próbára tehetitek a tudásotokat.

Hirdetés

Ha mindez nem lenne elég, természetesen ma is kiosztunk majd néhány Game Pass kódot a nézők között. Ahogy tegnap, úgy most is az Xbox Magyarország Facebook-oldalán, a GameStar Hungary YouTube-csatornán, illetve itt lejjebb tudjátok majd élőben nézni az adást.

Ha nem akartok lemaradni a fesztivál többi napjáról sem, feltétlenül iratkozzatok fel a csatornánkra, hiszen az élő adások mellett összefoglalókkal jelentkezünk és a legjobb jeleneteket is kigyűjtjük nektek. És ne feledjétek, a GameStar TikTokján behind-the-scenes videókat is találtok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)