Hirdetés

Az RTX korszak - Game Pass Online Fesztivál 1. nap

|

A Game Pass Online Fesztivál első napján egy Hardver Talk Show keretében kibeszéljük, mit is adott nekünk az RTX korszak.

Hirdetés

Ma hivatalosan is kezdetét veszi a Game Pass Online Fesztivál, ahol három héten keresztül, május 10-től 30-ig minden este 7-től élő adásokkal jelentkezünk. Lesznek itt komoly és komolytalan beszélgetések, a legjobb Game Pass játékok, kvízek, és persze sztárvendégek minden mennyiségben.

Az egyik új program az idei fesztiválon a Hardver Talk Show, ahol hétfőnként egy-egy meghatározó témát járunk majd körbe. És hát mi mással is kezdhetnénk, mint az elmúlt időszak legtöbbeket foglalkoztató hardveres jelenségével, az RTX kártyák körül kialakult őrülettel.

Hirdetés

Szó lesz a technológia újdonságairól, a mindenkit érintő chiphiányról, és arról is, milyen alternatívákhoz nyúlhat, akinek nem jutott videokártya.

És hogy Kaci ne egyedül beszélgessen a témáról, csatlakozik hozzá mazur, illetve Erdős Márton, a PC World főszerkesztője. Ha még nem tettétek meg, gyorsan iratkozzatok fel a csatornánkra, nehogy lemaradjatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)