Hirdetés

Az Xbox Game Passnek már több mint 15 millió felhasználója van

|

Ez 5 milliós ugrást jelent mindösszesen hat hónap alatt. A számok pedig a Bethesda felvásárlása után várhatóan még inkább az egekbe fognak szökni.

Hirdetés

Idén áprilisban jelentette be büszkén a Microsoft, hogy előfizetéses szolgáltatásuk az Xbox Game Pass átlépte a 10 millió felhasználós álomhatárt. Nos, a legújabb jelentések szerint kevesebb mint fél év alatt sikerült újabb 50%-os növekedést elérniük, ugyanis immár több mint 15 millióan pörgetik az Xbox Game Pass folyamatosan változó kínálatát. 

Hirdetés

Minden bizonnyal szépen megdobta az előfizetői mutatókat az Xbox Game Pass Ultimate-be betagozódó játékstreaming szolgáltatás, vagyis az xCloud, illetve annak híre is előfizetésre sarkalhatta a játékosokat, hogy kiderült, az EA Play (korábbi nevén EA Access) is része lesz a konzolos és PC-s Xbox Game Passnek. Az Xbox Game Passt a november 10-én megjelenő, lemezmeghajtó nélkül érkező Xbox Series S konzolok mozgatórugójának szánja a Microsoft, és a jelek szerint egyáltalán nem tettek ezekkel a tervekkel rossz lóra. 

A ZeniMax Medi felvásárlása, így a Bethesda Softworks, a Bethesda Game Studios, az id Software, a ZeniMax Online Studios, az Arkane, a MachineGames, a Tango Gameworks, az Alpha Dog, és a Roundhouse Studios bekebelezése pedig egy újabb érv lehet az Xbox Game Pass előfizetés mellett, hiszen ezen stúdiók játékai is be fognak kerülni a rendszerbe, illetve az új címek is megjelenésük napjától elérhetőek lesznek az Xbox Game Passen belül, így például a Starfield is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)