Hirdetés

Aza elkente a Jump Force animehőseinek száját

|

Újabb Game Pass Online Fesztivál livestreamen vagyunk túl, ezúttal a Killakikitt formációból ismert Aza vette elő a Jump Force-t.

Hirdetés

Új hét kezdődött, ami az jelenti, hogy négy napon át ismét videojátékos livestreamekkel támad az Game Pass Online Fesztivál. Tegnap este Aza volt a vendég streamerünk, nem túl meglepő módon pedig egy olyan játékot próbált ki, amelyben kulcsfontosságú szerephez jutnak a Dragon Ball sorozat hősei is. A 2018-ban megjelent Jump Force volt terítéken - a játék az Xbox Game Pass kínálatában is elérhető. 

Hirdetés

Az a legelejéről kezdte a játékot, így a karaktergenerálástól fogva minden egyes mozzanatot élvezhettek a livestream nézői, de természetesen az élő adás később visszanézhetővé vált YouTube-csatornánkon. Akár ott, akár itt, a nagy Play-gombra kattintva megnézhetitek ismét Aza kalandjait - vagy épp pótolhatjátok, ha tegnap este esetleg lemaradtatok volna róla. 

Bátran iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ha nem akartok lemaradni a Game Pass Online Fesztivál további livestreamjeiről sem. Egész májusban pörögnek az új videók, minden este 19 órakor kezdődik az élő adás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)