Hirdetés

Aza és Krúbi a virtuális gyepen csapnak össze - Game Pass Fesztivál 8. nap

|

A magyar underground zene két ismert arca nem rapcsatában, hanem FIFA 20-ban méri össze tudását.

Hirdetés

Krúbi már tavasszal is felbukkant a Game Pass Fesztiválon, mint a Killakikitt koncert meglepetés vendége, most azonban Azával együtt nyomnak le egy egész estét.

Kíváncsian várjuk, hogy vajon ez jobban megy-e Azának, mint a tegnapi zombi hentelés, ahol Dobos Evelin és mazur kíséretében csúfosan elvéreztünk néhány pályán.

Hirdetés

Az élő adást az Xbox Magyarország Facebook oldalán,  illetve a  GameStar YouTube-csatornáján (és persze itt alább) lehet követni, de fontos megjegyezni, hogy a szereplők a YouTube-chatet nézik majd elsősorban, ott tudtok kérdezni is.

Ha nem akartok lemaradni a további adásokról sem (a heti programot itt találjátok meg), akkor bátran iratkozzatok is fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)